Bästa barnvagnen att resa med

Följande är några av de bästa resebutrarna som är speciellt utformade för resor - med stor betoning på att vara lätta och bärbara. De har inte alla funktioner som du kan förvänta dig av ett resesystem, men några är väldigt nära! Vissa är så kompakta att de är lämpliga för flygresor och vikas upp tillräckligt för att betraktas som handbagage! När vi använde en av dessa på ett flyg var det så otroligt användbart - särskilt med en tung barn.

Vad är deras fördelar och nackdelar med att flyga?

Fördelen med att ha en väldigt kompakt barnvagn betyder att du kan bokstavligen landa, popbarn i barnvagnen och gå nerför gången och från planet mot bagageåtervinning (förutsatt att det finns en flygbuss självklart.) Jag gör det exakt med BabyZen YoYo plus på ett EasyJet-flyg.

Några av de bästa paraplyvagnarna för resor ingår också i jämförelsetabellen nedan. Andra faktorer att överväga inkluderar solskydd som erbjuds och om barnvagnen reclines för tupplurar.

För att resa med flyg, kanske du vill överväga en barnvagn rese eller grind checka väska, om du inte har en krog bagage godkänd barnvagn. Det hjälper inte bara att skydda det i flygplanet, men du kan lägga till några blöjor och blöjor och andra saker för att skydda det ytterligare och spara lite utrymme i din resväska!

Den bästa lätta barnvagnen för resor

Följande resorvagnar är speciellt utformade för resor, med betoning på att vara lätta och bärbara. De har inte alla funktioner som du kan förvänta dig av ett resesystem, men några är väldigt nära! Vissa är så kompakta att de är lämpliga för flygresor och vikas upp tillräckligt för att betraktas som handbagage!

Några av de bästa paraplyvagnarna för resor ingår också i jämförelsetabellen nedan. Andra faktorer att överväga inkluderar mängden solskydd som erbjuds och om barnvagnen reclines för tupplurar.

Saker att tänka på när man köper en respräst

Här är några av de viktigaste sakerna att tänka på när man letar efter den bästa resegången.

1. Storlek och vikt

De viktigaste skillnaderna mellan en vanlig barnvagn och en barnvagn är storleken och vikten. De bästa barnvagnarna för resor är betydligt lättare och vanligtvis mycket mindre men med mindre egenskaper än deras tyngre motsvarigheter. En lättvagnsvagn kan ha mindre egenskaper och komfort, men det är avvägningen för de andra praktiska funktionerna. De bästa resande barnvagnarna för långa dagar är de som är lätta och små nog att flyga runt och lagra, men har ändå extrafunktioner som recline, soltak och en anständig korg under.

2. Din resebehov

Vilken typ av resa kommer du att göra kan påverka vilken typ av resehandduk du behöver. Behöver den passa som carryon på ett flygplan eller kan det hantera kullerstenar i Europa? Kommer det att användas för korta avstånd och för att hjälpa till att transportera dina väskor eller behöver du det för långa dagsturer och tupplurar under dagen? Vem är för - behöver du en dubbel barnvagn för lite äldre barn om du går ut till Disney World eller en som är lämplig för en yngre bebis - om så behöver det en extra sats?

3. Recline och andra funktioner

Som nämnts ovan erbjuder flera lättviktiga barnvagnar en recline-funktion och en ganska anständig solskydning, men du kan behöva kompromissa på lagerkorgen. Till exempel kan du avstå från en stor förvaringskorg för en bekväm ryggsäck. Ofta kan du köpa tillbehör som kopphållare, påsar för att göra barnvagnen bekvämare. Bestäm vilka egenskaper som är ett absolut måste för dig, och de du kan kompromissa med.

4. Enkelt att fylla

Om du flyger eller reser solo är en lätt vikningsfunktion ett måste när du letar efter den bästa kompakta färdvagnen. Några av de bästa resorvagnarna kan snabbt och enkelt vikas upp med bara en hand - otroligt bekvämt om du behöver bära din baby med den andra armen!

5. Kostnad

Det finns några alla sång / alla dansresorvagnar där ute - men de kommer med en högre prislapp. När du letar efter de bästa barnvagnarna för att resa, handla och leta efter de bästa erbjudandena. Kolla om företag erbjuder pris matchning. Ofta om du skär ut mitten man kan du hitta en bättre affär också. Titta också på andra händer barnvagnar, eller kanske låna en kompis?